Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

Πρώτη στην σειρά ανάμεσα σε 20 ξεχωριστές παραλίες της Ελλάδος, η παραλία του Μπάλου..... στην 17η θέση το Ελαφονήσι.
Η άγρια ομορφιά του ξερακιανού τοπίου, ο επιβλητικός βράχος που ξεπροβάλλει μέσα από τη θάλασσα, τα βράχια και οι πλαγιές που υψώνονται μεγαλοπρεπώς πάνω από το κεφάλι σας, τα αβαθή σημεία με τα ζεστά, κρυστάλλινα, διαυγή νερά αλλά και τα πιο βαθιά σημεία με τα σμαραγδένια νερά, η αμμουδιά που είναι άλλοτε λευκή και άλλοτε στις αποχρώσεις του ροζ λόγω των πολλών μικρών κοχυλιών, όλα συμβάλλουν στη μοναδικότητα του τοπίου.
Είτε φθάσετε εκεί με καραβάκι από το λιμανάκι του Κισσάμου των Χανίων, είτε προτιμήσετε την κατάβαση με τα πόδια ακολουθώντας τον χωματόδρομο που οδηγεί στον παράδεισο, το σίγουρο είναι πως θα αντικρίσετε ένα πολύ ξεχωριστό θέαμα όταν φθάσατε στον Μπάλο.
Δείτε εδώ τις υπόλοιπες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: