Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Το γνωστό οίκημα που βρίσκονται οι δήμαρχοι Κισάμου και Σελίνου -Κανδάνου για κάμποσες μέρες κάθε χρόνο είναι το ειρηνοδικείο Χανίων, και αυτό εξαιτίας των στραλικιών που θέλουν κάποιοι να βάλουν στο Ελαφονήσι.
Κατά την προχθεσινή ειδική συνεδρίαση των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής για το 2015 ο δήμαρχος κ. Σταθάκης ήταν ξεκάθαρος για το ποιος είναι ο υπαίτιος για όλη αυτήν την ταλαιπωρία που γίνεται εκεί. Μάλιστα δυο φορές ανέφερε οτι για οτιδήποτε συμβαίνει εκεί φταίει η σύμβαση συμβιβασμού, όπως είπε, που υπέγραψε ο προηγούμενος πρόεδρος της Μονομετοχικής τον Ιούλιο του 2014. Τόνισε δε οτι τόσα χρόνια Κουκουράκης και Ζουριδάκης πρώην δήμαρχοι Ιναχωρίου και Πελεκάνου είχαν μια καλή συνεργασία, σε μια παραλία που άνηκε σε όλους, δίχως όρια, δίχως στραλίκια, με κοινή Γαλάζια σημαία.
Μετά την υπογραφή της σύμβασης όλα άλλαξαν εις βάρος της περιοχής και του δήμου μας, με αποκορύφωμα τα τρεχάματα στα ειρηνοδικεία, αν και η περιοχή που αλληλοδιεκδικείται δεν είναι παραπάνω από 100 μέτρα.
Μάλιστα έχουμε φτάσει σε σημείο από του χρόνου να υπάρχουν σε μια παραλία 200 μέτρων δυο γαλάζιες σημαίες. (αποφάσισαν μάλλον οτι τους ανήκει)

Δεν υπάρχουν σχόλια: