Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΕΣΩΣΑΝ ΕΝΑ ΕΛΒΕΤΟ

Ζόρικη μέρα χθες για τους ναυαγοσώστες στα Φαλάσαρνα, ο καιρός ήταν γαρμπής και τα κύματα μεγάλα, ευτυχώς για τον Ελβετό που βρέθηκαν εκεί οι ναυαγοσώστες και τον έβγαλαν παρ' όλο που τα ρευματα τον είχαν οδηγήσει στα βράχια. Βρουχάκης και Ψαράκης τα παιδιά που σώζουν ζωές στα Φαλάσαρνα, μπράβο τους!!
Φυσικά να μην παραλείψω να πω και δυο καλά λόγια και τον γερόλυκο των Φαλασάρνων που σώζει ζωές και μετά το ωράριο των ναυαγοσωστών. Τον φίλο Βασίλη τον Ντεντάκη, μορφή της παραλίας.
Πάντως όπως έμαθα ο Ελβετός θα κάνει ευχαριστήριο από την πατρίδα του μιας και πήρε τα ονόματα των παιδιών....που τον έσωσαν.
Πάντα επιτυχίες παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: