Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Για το δρόμο απο τη Μητρόπολη που οδηγεί στο δημοτικό στάδιο και την παραλία.
Ένας δρόμος με πολύ κίνηση χειμώνα καλοκαίρι. Πολλά αυτοκίνητα και πολλοί οι πεζοί που ανηφοροκατηφορίζουν. Υπάρχει μάλιστα και σχολείο, νηπιαγωγείο ανατολικά και ωραίες κατοικίες. 
Ανατολικά του δρόμου δεν φτιάχτηκε ποτέ πεζοδρόμιο, δε ζητούμε απο το δήμο να το φτιάξει, καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες και για τα αυτονόητα. Μπορεί να βάλει όμως ένα άνθρωπο να καθαρίσει το χώρο που έχει οριοθετηθεί για πεζοδρόμιο με βάση τους στύλους, από  τα καλάμια και τα κλαδιά, ώστε να μπορεί να περπατήσουν δυο άνθρωποι!!
Είναι αναγκαίο άλλωστε και για την ασφάλεια μας. Κάνομε έκκληση οι   κάτοικοι και όσοι έχομε παιδιά στο νηπιαγωγείο να καθαριστεί η ανατολική μεριά του δρόμου.
Β.Ε, Π.Α

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οχι ρε παιδια τι σας φταινε τα χορταράκια

manolis deroukakis είπε...

Έχετε δίκιο, ο καθαρισμός είχε προγραμματιστει και έγινε όπως και η αλλαγή σε όλα τα φωτιστικά και τις λάμπες κατά μήκος του δρόμου.