Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ ..Ο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΜΟΣ

Το πρόβλημα της πλατείας Τζανακάκη, (Μουσείο) έχει αρχίσει να παίρνει κακή τροπή για την πόλη εξαιτίας της αδιαφορίας μας. Καλώ λοιπόν την δημοτική αρχή να ξεκινήσει άμεσα τις ενέργειες ώστε να απελευθερωθεί η πλατεία από τα πολλά φορτηγά που στοιβάζονται καθημερινά και σε ώρες που δεν πρέπει.
Σαν πρώτη ενέργεια πρέπει να ειδοποιηθούν εγγράφως, οι εταιρίες για τις ώρες που μπορούν να φορτοεκφορτώνουν, να ειδοποιηθούν ξανά τα μαγαζιά ποιες ώρες επιτρέπεται η τροφοδοσία, να βρεθεί ένας χώρος στην βόρια μεριά της πλατείας για την ολιγόλεπτη στάση των και τέλος να εφαρμοστεί κ. δήμαρχε η δέσμευση σας με τους προσωρινούς κώνους στο κέντρο της πλατείας, ώστε να σταματίσει αυτό το καθημερινό χάλι.
Η κατάσταση είναι απαράδεκτη και αυτό δημιουργεί μεγάλο εκνευρισμό σε όλους, ειδικά στα μαγαζιά που δραστηριοποιούνται εκεί.
Μαυροδημητράκης Σπυρίδων.
Δημοτικός σύμβουλος 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η αστυνομια πια ειναι η δουλεια της ρε παιδια επιτελους??