Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ....

Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Κισάμου και των Χανίων σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Κισαμίτη καρδιολόγου Μιχάλη Μπονατάκη. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχoλής Αθηνών έζησε και εργάστηκε στην Κίσαμο ενώ είχε έντονη συμμετοχή στην πολιτική ζωή του τόπου. Συμμετείχε στο φοιτητικό κίνημα 1973-1979 και στο κίνημα ειρήνης με στόχο την κατάργηση των πυρηνικών εξοπλισμών και την απομάκρυνση των ξένων στρατιωτικών βάσεων από την Κρήτη, ενώ ήταν ενεργό μέλος του οικολογικού κινήματος.
Σύμφωνα με την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων Παρασκευή Ορφανουδάκη, ο Χανιώτης καρδιολόγος πέθανε στη διάρκεια επέμβασης σε κλινική των Χανίων.
Χανιώτικα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: