Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Δήμος Κισάμου σε συνεργασία με τον Α.Ο. Κισσάμου προκηρύσσουν Ατομικό Μαθητικό πρωτάθλημα Δήμου Κισσάμου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Απριλίου 2016. Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι μαθητές του Δήμου μας οι οποίοι θα χωριστούν σε κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία τους. 
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο 2ο Δημ. Σχολείο Κισάμου. 
Η συμμετοχή όλων των μαθητών είναι ελεύθερη χωρίς παράβολο.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μέχρι την Παρασκευή 08 Απριλίου 2016. Η δήλωση μπορεί να γίνει ατομικά είτε μαζικά από το σχολείο τους.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 28220 23200 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 6-8Μ,Μ ΚΑΙ 6951850899 , 6955461068
H τελική επιβεβαίωση των συμμετοχών θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων στο χώρο των αγώνων, την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 στις 9:30 το πρωί.
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια για τους νικητές κάθε κατηγορίας ενώ αναμνηστικά διπλώματα θα πάρουν όλοι οι συμμετέχοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: