Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

Μια εταιρεία “λαϊκής βάσης”, όπως η ΑΝΕΚ, θα περίμενε κανείς να είναι πιο… λαϊκή, τουλάχιστον απέναντι των μικρομετόχων της.
Παλιά μέτοχος στο τηλέφωνο, φανατική του Ειρηναίου Γαλανάκη και των έργων του, μας παραπονείται ότι, ενώ οι μετοχές που είχε στα χέρια της -όπως και των άλλων μετόχων- καταγράφουν παρατεταμένη πτώση 98,84%(!), δεν είχε μέχρι τώρα έστω μια ελάχιστη αντισταθμιστική ωφέλεια.
Και μας εξηγεί πως η Εταιρεία παρέχει πάσης φύσεως εκπτώσεις και διευκολύνσεις σε διάφορες κατηγορίες ταξιδιωτών. Όμως, για τους “πιστούς” μετόχους που έχασαν τόσα και τόσα, ούτε φθηνότερα εισιτήρια υπήρξαν ποτέ γι’ αυτούς, ούτε κάποιο ταξίδι, ούτε άλλες ευκολίες.
Υπάρχει κάποια σκέψη;
ΠΗΓΗ
Σσσσσσσσσ μην πείτε τίποτα και για το Μυρτιδιώτισσα..ή την ΑΝΕΝ και ξυπνήσουμε!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αυτό γίνεται.. ενώ δεν θα έπρεπε

Αρχικά ενεργοποιείται η Μάζα ή η "Λαϊκή Βάση" για να "γίνει κάτι καλό για τον τόπο" και "Τσοντάρει" ο κοσμάκης, και μετά πέφτουν τα Κοράκια και τρώνε την "Λαϊκή Βάση"... ΑΛΥΠΗΤΑ

ΜΠΙΖΝΕΣ εκ του ΑΣΦΑΛΟΥΣ...
(το σύνηθες στο Ραγιαδιστάν)


Και το γελοίο τις υπόθεσης είναι ότι τα ίδια κοράκια "θάβουν" τους άλλους που προσπαθούν να κάνουν και αυτοί "κατι καλο για τον τόπο" (βλ. ΑΝΕΝ)

Και εμείς το παίρνουμε Πατριωτικά το θέμα και θεωρούμε την ΑΝΕΚ "φιλενάδα μας"

Σε βαθμό μάλιστα τέτοιο που μποϊκοτάραμε και τους άλλους που κατά καιρούς μπήκαν στην γραμμή Χανιά-Αθήνα...


Μήπως πρέπει να αρχίσουμε και εμείς να
"θάβουμε" αντί να Ζητιανεύουμε παροχές,
και να πάψουμε να θεωρούμε την ΑΝΕΚ "φιλενάδα μας".


Δεν ξέρω.. Σκεφτείτε το..