Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Στις 6 Φεβρουαρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί η μετάβαση από το αναλογικό τηλεοπτικό σήμα στο ψηφιακό για 53 κέντρα εκπομπής στην Κρήτη και στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου. 
Πιο αναλυτικά, το έκτο «περιοχικό» switch-off είχε αρχικά οριστεί για 29 Δεκεμβρίου 2014. Με στόχο την κάλυψη των αναγκών των περιφερειακών σταθμών της συγκεκριμένης ζώνης και την άρτια κατασκευή του δικτύου σε όλο το Αιγαίο Πέλαγος προς όφελος των τηλεθεατών, κρίθηκε αναγκαία η πραγματοποίηση της συγκεκριμένης μετάβασης στις 6 Φεβρουαρίου 2015. 
Τα κέντρα εκπομπής που θα ενεργοποιηθούν στις τελικές συχνότητες sτην Κρήτη είναι Μαλάξα, Πλακάλωνα, Βίγλα, Κοτσυφιανά, Αχενδριάς, Ρογδιά, Πόμπια, Αμάρι, Λιβαδιά, Φανερωμένη, Λιθίνες, Περιστεράς, Σητεία, Σταυρός-Νεαπόλεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: