Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ

Ο Δημιουργικός Εξωραϊστικός σύλλογος Πλατάνου "Η Ενότητα", άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του στην κεντρική πλατεία του χωριού μας.
Τα εκατοντάδες λαμπιόνια σε συνδυασμό με την κατανυκτική ατμόσφαιρα της φάτνης, και το πλήθος του κόσμου που παρευρέθηκε έδωσαν μια λαμπερή και γιορταστική ατμόσφαιρα στη συνήθως ήσυχη πλατεία μας.
 Ο "Γέρο Πλάτανος" στολισμένος με κόκκινες κορδέλες, επιβλητικός και λαμπερός, θα έλεγε κανείς πως καμάρωνε για την γιορτή που γινόταν στην αυλή του. Ο κόσμος απόλαυσε την μουσική από την Φιλαρμονική του Δήμου Κισάμου, και καμάρωσε τα χορευτικά των παιδιών της κυρίας Άλκηστις Ξηρουχάκη, της Βανέσα Κοκκίνου και της Δήμητρας Πανανάκη.
 Την γιορτή προλόγισε η πρόεδρος του συλλόγου Νικολακάκη Αικατερίνη καλωσορίζοντας και ευχαριστώντας τον κόσμο και στη συνέχεια ο δήμαρχος κύριος Σταθάκης χαιρέτησε και έδωσε τις ευχές του. Ο σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά για την παρουσία τους τον κύριο δήμαρχο Σταθάκη, τους αντιδημάρχους, την πρόεδρο του Δ.Σ., τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, τους εκπροσώπους συλλόγων και όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε για να γιορτάσει μαζί μας. Επίσης, θερμά ευχαριστούμε και όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση αυτής της βραδιάς.
Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία. Ελπίζουμε και ευχόμαστε το νέο έτος που έρχεται να είναι φωτεινό, δημιουργικό και ειρηνικό για όλο τον κόσμο, αφήνοντας πίσω τα προβλήματα και τα "σύννεφα" των τελευταίων ετών.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: