Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Τα παράπονα του έκανε ο Ιωνικός στο πρόσφατο παιχνίδι του στην Κίσαμο, όχι από την φιλοξενία από τους φιλάθλους μας, αλλά από το γήπεδο που το βρήκε χάλια... Φυσικό το βλέπω να μας κτυπούν εκεί που πονάμε, μιας και αυτό το χάλι δεν το έχει κανένα άλλο στάδιο και μάλιστα δημοτικό σ΄ολάκερη την χώρα! Φυσικά όλοι ξέρουμε ότι γίνονται προσπάθειες να φτιαχτεί λίγο αυτό το ρημάδι, αλλά και συγχρόνως να βρεθεί χώρος κάπου αλλού για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε ένα αξιοπρεπές ποδοσφαιρικό γήπεδο.  
Πάντως αν οι ομάδες κάνουν παράπονα για το χόρτο που είναι μόλις ολίγων μηνών, καταλαβαίνεται τι θα γίνει μετά από ένα χρόνο!!! Δυστυχώς ο χλοοτάπητας έχει προβλήματα και αυτό το ξέρουν όλοι, μάλιστα εκτός του ότι έχει πολύ λίγο καουτσούκ, δεν υπάρχει και αυτός που θα τον συντηρήσει μιας και ο μοναδικός υπάλληλος συνταξιοδοτήθηκε. Με απλά λόγια πετάξαμε κάμποσα εκατομμύρια δίχως να προβλέψουμε τα απαραίτητα!!
Αλήθεια επιτροπή σταδίου προβλέπεται και αν προβλέπεται ποιοι είναι;

Θα το γράψω για πολλοστή φορά, δεν επιτρέπεται ένα γύρω από το δημοτικό στάδιο να μην έχει φωτισμό τα βράδια, θα γίνει κανένα ατύχημα και θα τρέχετε .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: