Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Επίσκεψη για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται το παγκρήτιο στάδιο ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας ομάδων που ανέλαβε η χώρα μας έκανε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Παναγόπουλος. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί 20-21 Ιουνίου στο Παγκρήτιο στάδιο και θα συγκεντρώσει κορυφαίους αθλητές από την Ευρώπη. Η Ελλάδα με την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων κάνει το πρώτο βήμα της επιστροφής στην ανάληψη σπουδαίων διοργανώσεων, που τόσο έχουν λείψει από τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.  Η τελευταία χρονιά που η χώρα μας ανέλαβε μεγάλη διοργάνωσης ήταν το 2009, με τον τελικό των Γκραν Πρι στη Θεσσαλονίκη, ενώ στην ίδια πόλη το 2006 είχε γίνει Μπρούνο Ζάουλι.
Επ΄ευκαιρίας είχε και μια πολύ εποικοδομητική κουβέντα με την πρόεδρο του Α.Ο.Κισάμου, Μαρία Μπικάκη-Παπαδάκη, η οποία δεν παρέληψε να αναφερθεί και στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλασικός αθλητισμός στην Κίσαμο! (φώτο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: