Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Με 11 συνολικά θέματα συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00  στην αίθουσα συνεδριάσεων της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά, το Δημοτικό Συμβούλιο Κισάμου.
Μεταξύ των σημαντικότερων θεμάτων που πρόκειται να συζητηθούν είναι η έγκριση του ετήσιου προγράμματος Τουριστικής Προβολής του Δήμου Κισσάμου για το έτος 2015, η έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Κισσάμου, η έγκριση Προγραμματικών Συμβάσεων του Δήμου Κισάμου με την Περιφέρεια Κρήτης και τη ΔΕΔΙΣΑ και η αποχώρηση του Δήμου Κισάμου από τον Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης.
Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:
1. Καθορισμός τρόπου διαγωνισμού για το έργο «Αντικατάσταση τμημάτων αγωγών αρδευτικού δικτύου ΤΟΕΒ Κόλπου Κισάμου»
2. Ανάκληση της υπ. αρ. 39/2014 ....
... απόφασης Δημ. Συμβουλίου.
3. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής έργου «Αποκατάσταση βατότητας οδοποιίας Τ.Κ. Σηρικαρίου»
4. Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2014.
5. Τροποποίηση προϋπολογισμού για εναρμόνιση της ομάδας εσόδων 1.
6. Αποχώρηση του Δήμου Κισσάμου από τον Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης.
7. Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Δήμου Κισσάμου.
8. Έγκριση ετήσιου προγράμματος Τουριστικής Προβολής Δήμου Κισάμου έτους 2015.
9. Πληρωμή σε χρήμα δικαιούχων φρέσκου γάλακτος για τα χρονικά διαστήματα ετών 2011, 2012, 2013 τα οποία δεν καταβλήθηκαν.
10. Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης με Περιφέρεια Κρήτης για Τεχνική Συνεργασία-Υποστήριξη σε έργα και μελέτες του Δήμου Κισάμου.
11. Υπογραφή Προγραμματικών Συμβάσεων για: 1. Ενίσχυση μηχανισμού καθαριότητας Δήμου και 2. Τελική διάθεση των οικιακών στερεών αποβλήτων Δήμου με ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε ΟΤΑ έτους 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια: