Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΠΕΡΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Αντί να καθίσουν σε ένα τραπέζι όλοι οι αθλητικοί παράγοντες της πόλης, προσπαθούν μάταια κατά την γνώμη μου, να λάβουν την υπόσχεση εξ ανατολών, ποιανού θα γίνει πρώτου το χατήρι!!
Τι μας λείπει; Εδώ γελάνε και οι κότες...
Τι έχουμε καλύτερα σαν επαρχία και σαν δήμος; Δυστυχώς τίποτα!!!
Κλειστό γυμναστήριο; Αθλητικό πάρκο; γήπεδο ποδοσφαίρου; 5Χ5; Κολυμβητήριο; Τίποτα, όμως παρ΄όλα αυτά περιμένουμε ακόμα τον Μεσσία που θα μας τα κάνει όλα δώρο και μάλιστα στη συσκευασία του ενός... γιατί δεν μας φτάνει ένα, τα θέλουμε όλα και γρήγορα!
Το να ονειρεύεσαι βέβαια δεν είναι κακό και είναι και τζάμπα, μάλιστα μοιάζει πολύ με το τάξιμο*. Εύκολο δεν χρειάζεται προπόνηση και το ξεφουρνίζεις άμα ζορίζεσαι ή όταν κάποιος σου έχει γίνει στενός κορσές....
Μετά σου λένε για αδικίες και συνεχόμενες ήττες. Άλλοι πάλι λένε για επανάσταση... χμ, αμ δεν κουνά κανένας από τον καναπέ του γιατί απλά δεν τον ενδιαφέρει ΤΙΠΟΤΑ!!!
*τάξιμο=δούλεμα και μάλιστα χοντρό!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: