Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΓΩ ΕΓΩ ΨΕΥΤΗΣ

Κι όμως,,όπως έμαθα δεν παίρνει μόνος του τα συγχαρητήρια ο επιθεωρητής, τα παίρνει και κάποιος άλλος από την γειτονιά μας... γιατί κι αυτός υπέγραψε για να κλείσει το σχολειό.
Και εντάξει μπορεί να λέει ότι δεν θα το κλείσει το σχολειό στην Γραμβούσα (μαζί του είμαστε όλοι) αλλά καλύτερα να βγω εγώ ψεύτης παρ΄αυτός!!! 
Και μιας και το 'φερε η κουβέντα..τα κοπέλια αν κλείσει το σχολείο θα τα πάει στον Πλάτανο;(εδώ γελάνε όλοι οι κατωμεσογειανοί και οι μισοί πανωμεσογειανοί) Πολύ αμφιβάλλω αν θα γραφτεί έστω ένα εκεί..όλα τα βλέπω στο Καστέλλι...οπότε καταλαβαίνετε μετά τι έχει να γίνει......Καλύτερα λοιπόν να βγω εγώ ψεύτης ..λιγότερο θα στοιχίσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: