Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ν.Ε.Σ.Κ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, συνεχίζοντας την ομαδική και συντονισμένη προσπάθεια σε θέματα που αφορούν στον Τόπο μας , προσκαλεί όλες τις Ομάδες Εθελοντών του Συλλόγου σε σύσκεψη την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 18:00 στο Φαλδάμειο Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου.
Στόχος της συνάντησης είναι να οργανώσουμε τις νέες δράσεις των Ομάδων, καθώς και να κάνουμε τον απολογισμό για τις προηγούμενες.
Ευχαριστούμε εγκάρδια για ακόμη μια φορά όλους τους Εθελοντές του Ν.Ε.Σ.Κ. που δήλωσαν την ενεργό συμμετοχή τους και αγκάλιασαν με αγάπη τον Εθελοντισμό, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι,
«Τα καλύτερα δεν έρχονται ……..Εμείς θα τα φέρουμε!!!» 
Την ίδια ημέρα και ώρα προσκαλούνται οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο Καστέλι Κισάμου, προκειμένου να ενημερωθούν από το Δ.Σ. του Συλλόγου για τις ενέργειες που έχουν γίνει για το θέμα της δημιουργίας «ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: