Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ Η ΚΥΡΙΑ ΑΛΦΙΕΡΗ

Από το Λαφονήσι..στο Σώρρα και άλλα πολλά!!!
 .......... Γατί δεν κάνετε ένα έγγραφο στο Υπουργείο Οικονομικών να σας ενημερώσει; Γνωρίζουμε όλοι ότι ποτέ δεν διαχειριστήκατε με τον καλύτερο τρόπο το δημοτικό συμφέρον, χαρακτηριστική περίπτωση η άρνηση σας να εισπράξετε τα 300 χιλιάρικα που χρωστάει το λατομείο στο Δήμο μας και η παράνομη λειτουργία της καντίνας του ιδιώτη στο Λαφονήσι στην καρδιά της  δημοτικής επιχείρησης. Μη σφυρίζετε αδιάφορα. Είναι περιουσία του Δήμου. Οι συμπεριφορές σας αυτές μυρίζουν σκάνδαλο.
............  Σας καλούμε για να είστε εντάξει ως προς την υπόθεση Σώρρα, να καλέσετε ανοικτή Γενική Συνέλευση και να ενημερώσετε τους κατοίκους του δήμου μας για τις προθέσεις τις δικές σας και του Αρτέμη Σώρρα. Να ζητήσετε όλο το φάκελο από το Υπουργείο Οικονομικών και από τη Τράπεζα της Ελλάδος για να μάθετε με υπεύθυνο τρόπο τι είναι η υπόθεση ΣΩΡΡΑ. Μην υποβαθμίζεται το δημοτικό συμβούλιο. Λίγη σοβαρότητα δήμαρχε δεν βλάπτει…

Όλο το άρθρο της κ. Αλφιέρη ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: