Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Σταθάκης ενημερώθηκε σήμερα, σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Νέου Εμπορικού συλλόγου Κισάμου, κ. Αννουσάκη, σχετικά με τις σκέψεις αλλά και τις ενέργειες του συλλόγου, στην δημιουργία τοπικής αγοράς στην πόλη της Κισάμου. Διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων και αποφάσισαν δε να κινηθούν στο πλαίσιο αυτό από κοινού, προκειμένου να αποκτήσει επιτέλους η πόλη της Κισάμου μια τοπική αγορά που θα ..διαφέρει από τις γνωστές λαϊκές!!!! 
Να υπενθυμίσουμε δε ότι ο Νέος εμπορικός σύλλογος της πόλης μας, έχει ήδη κάνει σχετικές εισηγήσεις επί αυτού στον Δήμο Κισάμου δίχως όμως να βρει ...κατανόηση!!
Μια τοπική αγορά μέσα στο παλιό τσαρσί, θα ήταν σίγουρα μια ανάσα στον ήδη διαλυμένο εμπορικό δρόμο..φυσικά υπάρχουν και κάποιοι που αντιδρούν...οι γνωστοί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: