Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ- ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ 0-1

Ένα απίστευτο αυτογκόλ έκρινε την αναμέτρηση στο Δ.Σ. Κισσάμου, με τον αέρα να κάνει τα… τερτίπια του και να δυσχεραίνει κατά πολύ το έργο των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. 
Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 10’ όταν ο Χολέβας γύρισε τη μπάλα στον Ρίζο, που δεν υπολόγισε καλά τη φάση και είδε τη μπάλα με την βοήθεια του αέρα να καταλήγει στα δίχτυα του. Στη συνέχεια ο έμπειρος τερματοφύλακας της ομάδας μας με δυο σπουδαίες επεμβάσεις δεν άφησε στους φιλοξενούμενους να πετύχουν άλλο γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η........
...... ομάδα μας είχε την υπεροχή και προσπάθησε κυρίως από στημένες φάσεις να απειλήσει την αντίπαλη εστία, δίχως αποτέλεσμα. 
Φάσεις-γκολ
7’ Σουτ του Καλλιπολίτη άουτ. Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα η ομάδα μας διαμαρτυρήθηκε για χέρι του Κάρδαρη στην αντίπαλη περιοχή.
10’ Ο Χολέβας γυρίζει τη μπάλα στο Ρίζο και με τη βοήθεια του αέρα η μπάλα «ξεγελάει» τον τερματοφύλακα της ομάδας μας και καταλήγει στα δίχτυα (0-1).
11’ Σουτ του Κουμπρόγλου καταλήγει άουτ. 
22’ Ο Σαπαλίδης με κεφαλιά στρώνει τη μπάλα στον Καλλιπολίτη που πλασάρει από κοντά, με τον Ρίζο να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση. 
30’ Κεφαλιά του Δρυμούση αποκρούει ο Ρίζος, σουτ του Καλλιπολίτη κοντράρει στον Χολέβα.
36’ Ο Κάρδαρης διώχνει τη μπάλα από την περιοχή των Τραχώνων και αυτή αφού περνάει από Βαρδάκη, Χολέβα, φτάνει στον Σαπαλίδη που βγαίνει μόνος απέναντι από τον Ρίζο, σουτάροντας άουτ. 
62’ Κόρνερ του Χατζηλιόντα κεφαλιά του Μαντζιούνη η μπάλα άουτ. 
64’ Σουτ από τον Τζιορτζιόνε άουτ. 
69’ Ο Χατζηλιόντας εκτελεί το κόρνερ ο Χολέβας παίρνει την κεφαλιά, η μπάλα «σκάει» στο έδαφος και καταλήγει άουτ. 
81’ Ο Χολέβας εκτελεί φάουλ πίσω από το κέντρο, με τη βοήθεια του αέρα η μπάλα παίρνει επικίνδυνη φόρα προς την εστία του Χώνου, για να περάσει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
90+4’ Κεφαλιά του Βαρδάκη κοντράρει σε αμυνόμενους η μπάλα και καταλήγει κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα φτάνει ξανά στον Βαρδάκη, το σουτ του οποίου αποκρούεται από σώματα αμυνομένων, με τον Κιν να στέλνει με σουτ τη μπάλα παράλληλα από την εστία.
Διαιτητής: Μπινιχάκης (Λασιθίου)
Βοηθοί: Πάγκαλος-Φινοκαλιώτης (Λασιθίου)
Κίτρινες: Σαγανάς (16’)
Κισσαμικός: Ρίζος, Παραλίκης, Καρβουνιάρης, Χολέβας, Βαρδάκης, Μπάτζιο (54’ Μαντζιούνης), Τζιορτζιόνε, Κουμπρόγλου (46’ Ανιάνγκμε), Χατζηλιόντας, Τσικουδάκης (72’ Κιν), Δρακάκης.
Στον πάγκο ήταν και οι Βλαχάκης, Γιουρουκάκης, Λευτ. Κομπογεννητάκης, Παπακαστρήσιος.
Α.Ο.Τ. Αλίμου: Χώνος, Κάρδαρης, Βουρλούμης, Γαβριήλ, Δάρρας, Γούλας, Καλλιπολίτης (90+2’ Τουγούντζογλου), Καραμέρης, Δρυμούσης (69’ Μανωλιάδης), Σαπαλίδης (88’ Νικολάου), Σαγανάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια: