Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ;

Την σύμβαση έργου για νέες διαγραμμίσεις και τοποθέτηση νέων-συντήρηση παλιών πινακίδων στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
Πρόκειται για το έργο «Βελτίωση – συντήρηση οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης του Ε.Ο.Δ. Κρήτης» με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ, και οι εργασίες πρόκειται να εκτελεστούν σε όλο το μήκος του ΒΟΑΚ όπου απαιτείται.
Το έργο που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης, πρόκειται να ολοκληρωθεί σε 3 μήνες, ενώ ανάδοχος είναι η εργοληπτική εταιρεία «ΜΑΓΓΙΛΙΩΤΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ».
«Προτεραιότητα μας αποτελεί η οδική ασφάλεια στην Κρήτη με την παράλληλη ανάπτυξη των υποδομών» επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
- Όπου να΄ναι τελειώνουν οι 3 μήνες αλλά από την γειτονιά μας δεν πέρασαν ακόμα..... πόσο στοιχίζει άραγε ένα τηλεφώνημα ώστε να τους υπενθυμίσουμε ...ότι εδώ είμαστε και μεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια: