Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΕΞΕΔΡΑ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ;

Είπαμε η παρέλαση θα γίνει στην Κίσαμο στην Ηρώων Πολυτεχνείου.... το αποφάσισαν αυτοί που αγαπούν την πόλη..... 
- Τα "σχολικά στρατεύματα" λοιπόν θα παρελάσουν κατά εξάδας στον πελώριο δρόμο προς ευχαρίστηση των επισήμων.... Από την πλατεία του ΟΤΕ ως και την πρώην τράπεζα Πειραιώς, θα βάλουν τα παιδιά να περπατούν οι "επίσημοι", αντί για τα δουν γονείς και επίσημοι από κοντά, σ' ένα μικρό και άνετο δρόμο δίχως αυτοκίνητα και φασαρία, την Σκαλίδη!! Φυσικά βλέπω πόσο συγκινούνται κάποιοι για τα χάλια μας....
Είμαστε για γέλια..... την κλείνετε το καλοκαίρι για να περπατούν οι Καστελλιανοί κάνοντας την καθιερωμένη τους βόλτα.....και όταν σας δίνεται η ευκαιρία να την αξιοποιήσετε την ξεχνάτε...αναβάθμιση αλα Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: