Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Σήμερα που η πατρίδα μας περνά μία από τις δυσκολότερες οικονομικές φάσεις της νεότερης ιστορίας, σήμερα που τα συμφέροντα των επιβητόρων είναι τόσο σκοτεινά και δόλια, εις βάρος του λαού και του έθνους, θεωρώ ότι πρέπει όλοι εμείς οι Έλληνες, όλοι οι πολίτες να αφυπνισθούμε και να ενωθούμε για να πούμε ένα μεγάλο όχι σ’ αυτά τα σχέδια. Στα σχέδια που θέλουν την Ελλάδα, την πλουσιότερη χώρα στον πλανήτη, να φτωχοποιήσουν και να εξαθλιώσουν τον λαό της. Όμως δεν έχουν καταλάβει ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν υποτάσσονται εύκολα. 
Σαν Έλληνας και δημότης του Δήμου Κισάμου, ζώντας κι εγώ, όπως και το μεγαλύτερο ποσοστό των δημοτών την «τεχνητή» κρίση (υπαρκτή όμως), νομίζω ότι έχει έλθει η μοναδική σωτηρία, αυτή την στιγμή και ευκαιρία από το γνωστό πλέον θέμα των 600 δις, του Αρτέμη Σώρρα και την ομάδα E.N.D (τέλος Εθνικού χρέους).
Αυτή την στιγμή με την νομοθεσία των καλλικρατικών Δήμων μπορεί ο εκάστοτε δήμαρχος ......
......να ψάξει επενδυτή για να κατεβάσουν χρήματα άτοκα, για το συμφέρον όλων των δημοτών, έτσι ώστε η περιοχή να μεγαλουργήσει και το γέλιο να έρθει ξανά σ’ όλους τους δημότες. Μπορεί να πληρωθούν όλα τα κόκκινα δάνεια και με πρόγραμμα που θα δημιουργηθεί να έχουν πρόσβαση σε όλα τα λεφτά όλοι οι δημότες.
Θα ήθελα λοιπόν να προσκαλέσω και να παρακαλέσω τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο Κισσάμου, να αξιολογήσει σωστά την πρόταση που του τέθηκε από την ομάδα E.N.D, πριν είναι αργά.

Κίσαμος, 18/10/13
Ευτύχιος Γεωργακάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: