Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΕΣ

Οι Ιταλοί ήρθαν.....όχι για πόλεμο, αλλά έφτασε η ομάδα των Ιταλών αναρριχητικών που θα (ξανα) φτιάξουν το προβληματικό φαράγγι των Τοπολίων!! Από σήμερα θα κάνουν λοιπόν την εμφάνιση τους και ευελπιστούμε ως και τον άλλο μήνα να έχει ανοίξει επιτέλους και ασφαλές....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς κανένας από τις οποιαδήποτε αρχές δεν ενδιαφέρεται για το μέλλον αυτού του τόπου.
Η κατάντια που έχει περιέλθει η περιοχή μας εμφανής παντού , καλύτερο παράδειγμα του ότι για να βρει κάποιος βενζινάδικο πρέπει στην καλύτερη περίπτωση να πάει στο Βουλγάρω .
Διάβασα και αυτό το σχόλιο στα Χανιώτικα Νέα , μου είπαν ότι έκανε δηλώσεις και στην NEA TV ο Βουλγαράκης , για τις λιμνοδεξαμενές και ξέροντας την ανυπαρξία των παραγόντων της περιοχής ,διερωτούμε τότε πως να νοιαστεί και πιεστεί το Υπουργείο να τις χρηματοδοτήσει.
Και το ερώτημα είναι το μέλλον του τόπου μας χωρίς αυτές πιο είναι????
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου .