Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΜΠΑΛΟ ΚΑΙ ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ

10 άτομα θα προσλάβει η μονομετοχική του δήμου Κισάμου για δυο μήνες, σε Μπάλο και Ελαφονήσι....επειδή ο καιρός είναι καλός μάλλον, άρα παρατείνεται η τουριστική περίοδος ως και τον Δεκέμβριο.... έ ρε δόξες οι παράδεισοι μας; Και χειμερινό τουρισμό θα αποκτήσουμε!!!! Αντί να κλείσουν τις καντίνες σε καμιά 10αριά μέρες που χειμωνιάζει κάνουν προσλήψεις και για τον χειμώνα!!! Καλά ούτε εθελοντές δεν βρίσκονται για αυτές τις 10 μέρες;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια και μόνο συγχαρητήρια στην Μονομετοχική του Δήμου μας .
Τελικά ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. πέρα από όλα αυτά που έχουν καταφέρει με την όντως επιτυχημένη διαχείριση των κοσμημάτων του Δήμου μας (Μπάλος - Λαφονήσι)τα τελευταία χρόνια κατάφεραν και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου .
Όλα αυτά έρχονται σαν επιστέγασμα της οικονομικής ανθήσεως της ευρύτερης περιοχής και ειδικότερα της δημοτικής ενότητας Ιναχωρίου .
Η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας βοηθάει τους νέους της περιοχής να παραμείνουν στην περιοχή (άσχετα εάν την βάρδια τους την κάνει ο μπαμπάς η κάποιο άλλο συγγενικό πρόσωπο) και τους επαναπατριζόμενους συνταξιούχους να συμπληρώσουν το εισόδημά τους , βοηθάει ακόμα ντόπιες εταιρείες που ασχολούνται με την καθαριότητα να επεκτείνουν τον κύκλο εργασιών τους , τους εργολάβους να κάνουν (λέω τώρα) εργασίες καθαρισμού και προστασίας και έτσι να μπορούν να συντηρηθούν και να επιβιώσουν από τον άκρατο ανταγωνισμό από τους μεγάλους παίκτες των αναθέσεων.
Βέβαια το μεγαλύτερο σιγοντάρισμα , μακράν , το παίρνει η δημοτική αρχή που φαίνεται ότι σκέφτεται και λαμβάνει σοβαρά υπόψιν της τα τόσα θετικά που λαμβάνει από της αρμόδιες υπηρεσίες , τα μέσα Μ.Μ.Ε. και τους επισκέπτες της περιοχής για την ορθολογιστική διαχείριση των 3.000 & άνω αφίξεων ανά περιοχή την ημέρα .
Και μην σαστίζετε για όλα αυτά που γράφω και μην το συνδέσετε με της επικείμενες δημοτικές εκλογές και την οικονομική καπηλεία και αν το κάνετε αυτό απλά θα είστε αθεράπευτα ρομαντικοί - οικολόγοι και το βασικότερο ΑΓΑΠΑΤΕ την Κίσαμο Μας.
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου.