Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ

Τα πράγματα είναι σε καλό δρόμο...η συνάντηση έγινε και μάλιστα υπήρξε ταύτιση απόψεων σε πολλά θέματα, τώρα δεν μένει παρά να αποφασιστεί με ποιο τρόπο θα κατέβει η ομάδα στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Και επειδή η παραπληροφόρηση- το λέει άλλωστε και η λέξη- είναι στο φόρτε της σας λέω ότι και στις επόμενες εκλογές θα είναι 3 οι υποψήφιοι ..... ο τέταρτος αυτός που τον σπρώχνουν κάποιοι για να δημιουργήσουν πρόβλημα άμα κατέβει δεν θα βρει ούτε 6 συμβούλους στο χωριό του ..... Πάντως η ομάδα θέλει ακόμα κάποιες διαβεβαιώσεις που είμαι σίγουρος ότι θα τις πάρει!!!
Ένα είναι όμως το σίγουρο, ότι αν αυτή η ομάδα αποφασίσει να βοηθήσει και να κατέβει στις επόμενες εκλογές θα είναι η ΛΥΣΗ στο πρόβλημα μας, μιας και έχει δυναμική, πάθος, σύνολο, λόγο και με ..αποδείξεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: