Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ

Ο δήμαρχος Πλατανιά κ.Γιάννης Μαλανδράκης, μετέφερε στον Βουλευτή Χανίων της ΝΔ κ.Μανούσο Βολουδάκη την ιδέα, να παραχωρηθεί το κτίριο στο Υπουργείο Υγείας προκειμένου να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο.
Όπως είπε ο κ.Βολουδάκης, άμεσα και σε συνεννόηση με τον διοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης κ.Αντώνη Γρηγοράκη, παρενέβη στα δύο συναρμόδια Υπουργεία, Οικονομικών και Υγείας, από τα οποία «άναψε το πράσινο φως».
Έτσι ο κ. Γρηγοράκης υπέβαλλε το σχετικό έγγραφο, με το οποίο δρομολογείται η παραχώρηση του κτιρίου του πρώην αστυνομικού σταθμού Κολυμπαρίου από το Υπουργείο Οικονομικών προς το Υπουργείο Υγείας, δηλαδή στην 7η ΥΠΕ Κρήτης, η οποία με την σειρά της θα το παραχωρήσει στον Δήμο Πλατανιά, για την απρόσκοπτη λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Κολυμπαρίου.

Μήπως είναι ώρα να του πούμε και μεις του Μανούσου για το ασθενοφόρο-θα το ξέρει σίγουρα- αλλά άλλο επίσημα..κι  άλλο από το ράδιο!!!
      

Δεν υπάρχουν σχόλια: