Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Χθες γράψαμε ότι πρώτο θέμα στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κισάμου είναι το θέμα της πληγωμένης παιδείας στην γειτονιά μας. Είναι δε γνωστό ότι το θέμα μπήκε μετά από τις επίμονες προσπάθειες της μείζονος αντιπολίτευσης, αλλά και το ξεσηκωμό των κατοίκων της Γραμβούσας. Δυστυχώς είναι γνωστό ότι υπάρχει μια αδράνεια εκ μέρους της δημοτικής αρχής μας, σε αυτά τα θέματα που προκαλεί ερωτήματα!!!
Είμαι δε πολύ περίεργος αν στο απογευματινό δημοτικό συμβούλιο, η δημοτική μας αρχή έχει καλέσει αυτούς που πρέπει ( διευθυντές σχολείων- κ. Ποντικάκη-φορείς και συλλόγους γονέων) , ή θα το κουβεντιάσει πάλι μεταξύ της για να αποφασίσει τα γνωστά....αποστολή επιστολών και καθιστική διαμαρτυρία στα γραφεία των αντιδημάρχων!!! 
Η Κίσαμος είναι καθημερινά φτωχότερη, αν δεν κάνουμε αυτά που έχουμε υποχρέωση να κάνουμε, γρήγορα θα μας φτύνουν και οι μύγες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: