Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τελικά δεν το περίμενα ένα καλλιτεχνικό γεγονός να γίνει αιτία για μίνι συμβούλια. Μήπως τελικά κάποιων η ασχετοσύνη δημιουργεί πρόβλημα στην λειτουργία ολάκερης της πόλης; Αυτό μάλλον συμβαίνει αλλιώς δεν εξηγείται.... ένα γεγονός που συμβαίνει ανελλιπώς τα τελευταία 4 χρόνια και όσες φορές έγιναν οι εκδηλώσεις της Μεγάλης Παρασκευής, να ανακαλύπτουν τώρα ότι κάνει ζημιά στο ...... αντιδήμαρχο!!! 
Πάντως η έκθεση θα λειτουργήσει κανονικά και σε αυτό ευχαριστούμε τον δήμαρχο, τον πρόεδρο του Δ.Σ του δήμου, αλλά και τον Γιώργο τον Μπικάκη πρόεδρο της Κοινωφελους, για τις διαβεβαιώσεις.
Είναι τιμή για όσους κατεβαίνουν στην Κίσαμο -ντόπιοι, ξενιτεμένοι, επισκέπτες- και ιδιαίτερα στο γεγονός του καλοκαιριού για την πόλη μας, τον Κισαμίτικο Αύγουστο αυτές οι φωτογραφίες..όλοι βρίσκουν συγγενείς, φίλους, πρόσωπα ξεχασμένα και γίνονται ακόμα "ένα" με τον τόπο που τους γέννησε. 
Οι φωτογραφίες δε που εκτίθενται δεν πουλιούνται και απλά δωρίζονται, σε αυτούς που τις ζητάνε!!! 
Και για να μπουν εκεί να εμφανιστούν στα μάτια του κόσμου..στοίχισαν!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: