Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΕΓΚΩΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Επίσκεψη στα περίπτερα του Κισαμίτικου Αυγούστου έκανε χθες ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης με πολυπρόσωπη αντιπροσωπεία, καλεσμένος του προέδρου του Νέου Εμπορικού συλλόγου Κισάμου κ. Γιώργου Αννουσάκη. Επισκέφτηκε σχεδόν όλα τα περίπτερα και συνομίλησε με τους εμπόρους, έμεινε δε ενθουσιασμένος με την δουλειά που γίνεται στην περιοχή μας και εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο εμπορικό σύλλογο της πόλης που σε μικρό διάστημα έχει αναλάβει τόσες σοβαρές δράσεις.  
Τον κ. Κορκίδη συνόδευαν στην επίσκεψη του στην Κίσαμο, ο κ. Ψαρουδάκης οικονομικός επόπτης της ΕΣΕΕ, ο κ. Πολιουδάκης πρόεδρος εμπορικών συλλόγων Κρήτης, ο κ. Μαργαρώνης πρόεδρος του επιμελητηρίου Χανίων και ο κ. Ζερβουδάκης πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Χανίων!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: