Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΜΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ 7 ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ 8 ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ

Βγήκαν οι προκηρύξεις για το πρωτάθλημα και το κύπελλο Γ΄Εθνικής...
Για το Κύπελλο θα διεξαχθούν μονοί αγώνες ανά όμιλο (6 όμιλοι) ώσπου να βγει ο κυπελλούχος κάθε ομίλου, μετά θα παίξουν οι 6 κυπελλούχοι συν 2 φιναλίστ μετά από κλήρωση σε μονά παιχνίδια μεταξύ τους. Στην ημιτελική φάση θα παίξουν οι 4 που προκρίθηκαν, σε διπλούς αγώνες, για να βγει το ζευγάρι του τελικού!! Οι προτεινόμενες ημερομηνίες για την έναρξη του κυπέλλου είναι η 19η Σεπτεμβρίου με ένα παιχνίδι ανά μήνα και ο τελικός θα ανακοινωθεί τον Ιανουάριο του 2014, τα παιχνίδια θα διεξάγονται την Κυριακή!!
Για το πρωτάθλημα οι 93 ομάδες θα χωριστούν σε 6 ομίλους (3 όμιλοι θα έχουν 16 ομάδες και 4 όμιλοι 15 ομάδες) από αυτές θα βγουν οι 6 πρωταθλήτριες που θα πάνε στην Β΄Εθνική και θα πέσουν 46 που θα πάνε στα τοπικά πρωταθλήματα, οι υπόλοιποι θα παραμείνουν στην κατηγορία! Οι 30 αγωνιστικές κάθε ομίλου θα ξεκινήσουν στις 22-Σεπτεμβρίου 2013 και θα τελειώσουν στις 25 Μαΐου 2014, όλες συναντήσεις θα γίνουν Κυριακή και μόνο η 19η, Μάρτιος του 2014 θα γίνει Σάββατο!

Και μια αποχώρηση από την ομάδα της πόλης μας ..αν είναι αλήθεια βέβαια ο Λευτέρης Βεστάκης αποχαιρέτησε τους παίκτες ..και πάει γι΄άλλες πολιτείες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: