Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ....

Μετά την υιοθέτηση παιδιών, σκυλιών, γατιών και πολλών άλλων εις ..ων..... ήρθε η ώρα να υιοθετήσουμε και δημοτικά "πράματα". Μάλιστα καλά ακούσατε, επειδή οι τοπικές κοινωνίες είναι ήδη χωρισμένες σε εθελοντικές ομάδες, δεν θα ήταν άσχημο να υιοθετήσουν και απ΄ένα τελειωμένο έργο..τρόπος του λέγειν τελειωμένο, ώστε να υπάρχει η μέριμνα της συντήρησης και της προφύλαξης από τους ανεκδιήγητους. Και το κάνω πιο λιανά...το δημοτικό γήπεδο Κισάμου μπορεί κάλλιστα να το υιοθετήσουν τα τέκνα της πόλης,  Κισαμικός και Θύελλα..το Θεοχαράκειο, ο Αθλητικός όμιλος Κισάμου (ήδη το κάνει), τα αφύτευτα παρτέρια της πόλης  οι εθελοντικές ομάδες του ΝΕΣΚ και τα δημοτικά αχρησιμοποίητα ακίνητα η ΝΕΚΙ πράγμα που ήδη έχει κάνει.... έτσι απαλλάσσεται η δημοτική αρχή μας από τα πολλά που θα έπρεπε να προσέχει και συγχρονος όλα αυτά δεν μένουν σε κατάσταση αθλία και για μας αλλά και για τα μάτια των επισκεπτών μας, ενώ ταυτόχρονα θα συντηρούνται από τους υποψήφιους "γονείς".
Και επειδή θέλω να σας προλάβω πριν πείτε κάτι..αυτό αποτελεί ιδέα (κατά την γνώμη μου δεν είναι άσχημη σαν ιδέα, απλά θέλει δουλειά και είναι δυκολουλοποιήσιμη) της τοπικής κοινότητας Κισάμου.
Να λοιπόν μια ευκαιρία να δούμε ποιοι αγαπούν την πόλη τους..μιας και κάποιοι δεν την γουστάρουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: