Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ..... ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ

Για να σκίσουν τα ...διπλώματα τους
Αγαπητό cretalive, (επιστολή σε Ηρακλειώτικο σάιτ) 
Ότι και να πούμε για τον επιχειρηματία που αποφάσισε να ακολουθήσει τη συγκεκριμένη "επιθετική" διαφημιστική πολιτική για την προβολή της ταβέρνας του, είναι σίγουρα πολύ λίγο.
Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη ....
.στο Μπάλο και για όσους δεν κατάλαβαν αφορά σε υπαίθρια διαφήμιση μέσα στην θάλασσα (!) για της επιχείρηση η οποία βρίσκεται στο βάθος της φωτογραφίας (εκεί που δείχνει το βέλος)
Σίγουρα η συγκεκριμένη φωτογραφία θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί σε μαθήματα marketing.

και πριν κοπάσει ο θόρυβος.... δεύτερο απανωτό κρούσμα από Ηράκλειο μεριά στο ίδιο ειδησιογραφικό πρακτορείο....
Με αφορμή την δημοσίευση του θέματος με την διαφημιστική πινακίδα που έχει τοποθετηθεί μέσα στο νερό, στο Μπάλο πρέπει να επισημάνω ότι δεν είναι η μοναδική περίπτωση ...παραλογισμού.
Υπάρχουν τόσα τρελά που συμβαίνουν στην περιοχή, η οποία να σημειωθεί είναι χαρακτηρισμένη Natura, προστατευμένη δηλαδή περιβαλλοντικά. 
Επισυνάπτονται φωτογραφίες που τράβηξα φέτος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρμόδιοι εκεί εισπράττουν και ένα ευρώ το ...κεφάλι πριν αρχίσει ο χωματόδρομος από το χωριό, υποτίθεται για την καθαριότητα και για να φτιαχτεί ο δρόμος 
Σ.Ζ

Που είναι οι φώτο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: