Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Με την 121/2013 απόφαση Οικονοµικής Επιτροπής του ∆ήµου Κισάμου, έγινε κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης της δηµοπρασίας για την εκτέλεση του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ∆ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑ∆ΙΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ». 
Σύµφωνα µε την εγκεκριµένη διακήρυξη η δηµοπρασία είχε οριστεί για τις είκοσι επτά (27)  Αυγούστου 2013, όπου όµως, όπως αναγράφηκε και στο πρακτικό της δηµοπρασίας, δεν κατατέθηκε στην επιτροπή διαγωνισµού καµία προσφορά
Σύµφωνα µε το άρθρο 18 της εγκεκριµένης διακήρυξης, αν για οποιοδήποτε λόγω δεν διεξαχθεί η δηµοπρασία την προκαθορισµένη ηµεροµηνία ή αν διεξαχθεί µεν αλλά δεν κατατεθεί καµία προσφορά, τότε η Προϊσταµένη Αρχή, δηλαδή η Οικονοµική Επιτροπή, µε νέα απόφασή της καθορίζει νέα ηµεροµηνία για την διεξαγωγή του διαγωνισµού.
Έτσι η οικονομική επιτροπή συνεδρίασε και με τρείς (3) ψήφους υπέρ και ένα (1) παρών του Αντωνίου Παρτσαλάκη όρισε νέα ημερομηνία την έκτη (6) Σεπτεµβρίου 2013, ηµέρα Παρασκευή και ώρα 10 π.µ να διεξαχθεί η δημοπρασία στο ∆ηµοτικό Κατάστηµα του ∆ήµου Κισάµου από επιτροπή που αποτελείται από υπαλλήλους, όπως αυτοί
• Φωτεινόπουλος Βασίλειος, ∆ιοικητικός Υπάλληλος ∆ήµου Κισσάµου, ως Πρόεδρο
• Κυριτσάκη Ελένη, Υπάλληλος ∆ήµου Κισσάµου, ως µέλος
• Σκουνάκης Βασίλειος , ∆ιοικητικό Υπάλληλο ∆ήµου Κισσάµου, ως µέλος
Με αναπληρωτές τους: Μητσοτάκη Κυριακή, Κωνσταντουδάκη Μαρία, Σηµαντηράκη Μαριάννα. 
Ο Δημοτικός σύμβουλος Αντ. Παρτσαλάκης είπε για το παρών που ψήφισε, "με αυτόν τον τρόπο σχολιάζει το φιάσκο της διαδικασίας διότι το έργο έπρεπε να έχει εκτελεστεί εδώ και ένα µήνα σύµφωνα µε την 78/2013 απόφαση του ∆ηµοτικού Συµβουλίου που δεν εκτελέστηκε από την ∆ηµοτική αρχή". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: