Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ...ΔΗΜΟ!!

Ήδη τα μεγαλύτερα αθλητικά σάιτ φιλοξενούν την είδηση ότι ο Δήμος θα ανακαινίσει το δημοτικό στάδιο Κισάμου και θα αντικαταστήσει τον τάπητα με νέας γενιάς. Σίγουρα θα αισθάνονται περήφανοι ΟΛΟΙ αυτοί που μέχρι πρότινος δεν ήθελαν να ακούσουν για όλα αυτά, αλλά απότομα και ανεξήγητα μας προέκυψαν και .... φιλαθλητικοί!!! Μπράβο τους!!!
Βέβαια επειδή η πίεση ήταν πολύ κάποιοι δεν σκέφτηκαν και την άλλη λύση.....της φιλανθρωπίας και της δωρεάς..... δεν θα ήταν δύσκολο να βρεθεί κάποιος φιλεύσπλαχνος δωρητής που θα βοηθούσε τα παιδιά της γειτονιάς μας, να αθλούνται, να γυμνάζονται, να προπονούνται και να μην γυρίζουν στα ιντερνέτια και τα αμφιβόλου ποιότητας στενοσόκακα .... και μεις για ανταμοιβή θα δίναμε τ΄όνομα του στο έργο.... π.χ όπως ο Θεοχαράκης, ο Σκουνάκης ..... με 200.000 ε θα τον κάναμε ΘΕΟ και ΣΩΤΗΡΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: