Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΣΤΡΑΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣ

Τελικά η πληροφορία είναι σωστή.... τα στραλίκια του όμορου δήμου κινούνται ανάλογα με τις διαθέσεις της φύσεως....αν για παράδειγμα ο νοτιάς εξαφανίσει την άμμο στα νότια του Λαφονησιού ο κάτω δήμος αυτόματα παίρνει μερίδιο από τον δικό μας.... να κάτεχα όμως τι θα γίνει τι θα συμβεί αν ο βοριάς πάρει την δική μας άμμο θα κατηφορίσουμε και μεις; 
Αλήθεια είδα ότι απλώθηκαν και οι ομπρέλες ..οπότε μάλλον δόθηκαν οι αιγιαλοί στον δήμο και αυτές που είναι..... Natura!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

από ότι είδα στην διαύγεια στα Υπουργεία , τέτοια ΚΥΑ δεν έχει βγει.
Μόνο μία απόφαση του δήμου μας που παραχωρεί τις παραλίες natura (Μπάλος-Λαφονήσι) στην Μονομετοχική , λέγοντας μάλιστα ότι τέτοια παραχώρηση δεν έχει από τα συναρμόδια Υπουργεία , αλλά προφανώς έτσι γουστάρει έτσι κάνει για άλλη μία φορά.
Δηλαδή η απόφαση του δήμου μας είναι άκυρη και η τοποθέτηση ομπρελών ΠΑΡΑΝΟΜΗ , κάτι που θα έχει και πάλι οικονομικές επιπτώσεις στον δήμο μας.
άρα γιατί επιμένουν στην παρανομία , δεν τους φτάνει ότι ήδη τα κοσμήματα της Κισάμου έχουν ενταχθεί στο ΤΑΙΠΕΔ?????????
Σπερελάκης Ιάκωβος από το Κούνενι Κισάμου