Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΤΟ ΚΑΘ΄ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ.....ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ!!!


Πρακτικές που παραπέμπουν σε νοοτροπίες που μας γυρίζουν δεκαετίες πίσω καταγγέλλουν συμπολίτες μας, με αφορμή επίσκεψη στα Φαλάσαρνα την προηγούμενη Κυριακή.
Σύμφωνα με την καταγγελία, παρέα έφυγε από τα Χανιά με το σκάφος της, το πρωί της συγκεκριμένης ημέρας και πήγε για ψάρεμα (καθόλα νόμιμα) στην παραπάνω περιοχή.
Φθάνοντας στο λιμάνι, όπως άλλωστε φαίνεται και στις φωτογραφίες διαπιστώθηκε ότι κάποιος είχε δέσει μια βάρκα στη γλίστρα για να μην μπορεί κανείς εκτός από αυτούς να χρησιμοποιήσει το λιμάνι!
Μάλιστα στην περιοχή είχαν φθάσει και επισκέπτες από το Ρέθυμνο που όπως είναι λογικό έφυγαν απογοητευμένοι, καθώς δεν είχαν πρόσβαση από το λιμάνι στη θάλασσα. Και σίγουρα δύσκολα θα επιλέξουν ξανά τα Φαλάσσαρνα ως προορισμό.
Ζarpa
Τα Φαλάσαρνα θα τα ξαναεπιλέξουν.... φίλοι του Zarpa, γιατί τα Φαλάσαρνα είναι μοναδικά και αγαπημένα.....απλά αυτά συμβαίνουν και μάλιστα θα είναι και πρέπον και σωστό πλέον κάθε σκάφος που θα πέφτει από τις γλίστρες της Κισάμου αλλά και αλλού να καταγράφεται.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: