Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σεμινάριο για την Επιμόρφωση των μελών των Συμβουλίων Ένταξης Μεταναστών (ΣΕΜ) και του προσωπικού των Δήμων της Περιφέρειας Κρήτης, διοργανώνεται στα Χανιά την Πέμπτη 30 Μαΐου 2013.
Στόχος των σεμιναρίων που υλοποιούνται και στις 13 Περιφέρειες της χώρας, είναι η παροχή εξειδικευμένης επιμόρφωσης σε όλους τους εμπλεκομένους στα ΣΕΜ (αιρετούς, εκπροσώπους μεταναστών, δημοτικούς υπαλλήλους), προκειμένου να αναπτύξουν ........
.....τις απαραίτητες δεξιότητες και ικανότητες που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της λειτουργίας των Συμβουλίων Ένταξης Μεταναστών. 
Τα Σεμινάρια αποτελούν μέρος μιας σειράς ολοκληρωμένων δράσεων του Έργου «Παροχή τεχνικής υποστήριξης στα μέλη των Συμβουλίων Ένταξης Μεταναστών (ΣΕΜ), παροχή κατάρτισης στους εμπλεκόμενους σε αυτά σχετικά με τη λειτουργία των Συμβουλίων αυτών και διευκόλυνση της δικτύωσης, της ανταλλαγής καλών πρακτικών κ.λπ. ανάμεσα στα μέλη των Σ.Ε.Μ.» που υλοποιείται από την Επιστημονική Εταιρεία για την Κοινωνική Συνοχή και Ανάπτυξη (ΕΠ.Ε.Κ.Σ.Α.) σε συνεργασία με τη ΔΙΑΣΤΑΣΗ Εκπαιδευτικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, στο πλαίσιο του Ετήσιου Προγράμματος 2011 (Δράση 1.2.α/11) του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών και συγχρηματοδοτείται από κοινοτικούς και εθνικούς πόρους. 
Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 10:30 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Σούδας (25ης Μαρτίου 87).

Δεν υπάρχουν σχόλια: