Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ...


Στο Λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το πρωί το Ε/Γ- Ο/Γ «ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ», το οποίο υπέστη μηχανική βλάβη, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από Κίσσαμο για Αντικύθηρα – Κύθηρα - Πειραιά.
Το πλοίο προσέδεσε με τη συνδρομή ρυμουλκών, ενώ αποβίβασε με ασφάλεια τους επιβάτες του.
Από την Α΄Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε η συνέχιση πλόων του «ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ» μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

Μήπως είναι ώρα το Μυρτιδιώτισσα-Agua Maria να ξαναγυρίσει στα πάτρια;

Δεν υπάρχουν σχόλια: