Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο ΣΩΣΤΟΣ..........


Στοιχεία- σοκ για την «μαύρη τρύπα» στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε στα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου ο γενικός διευθυντής του Κινήματος Νίκος Σαλαγιάννης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η πλειοψηφία των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου άκουσε με έκπληξη ότι το χρέος του ΠΑΣΟΚ το 2003 ήταν 12,3 εκατ. ευρώ και σήμερα 135 εκατ. ευρώ. Αναφέρθηκε επίσης ότι την εποχή που πρόεδρος ήταν ο Κώστας Σημίτης, οι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ ήταν 88 και από το 2003 έως σήμερα έφτασαν τους 168........ 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη,

Για τους ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ και τα παρλιακά τους (βλ. ΓΑΠ) λεφτά "υπήρχαν", και το ξέρανε, αλλά δεν τα προλάβαμε γιατί τα φάγανε.. (αλλά αυτό δεν το λέγανε προεκλογικά) μετά μας φέρανε τη Μέρκελ και το ΔΝΤ για να μας ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ.

και μας το λέγανε οι "άνθρωποι"..

ότι "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"

το που πήγαν δεν μας λέγανε αλλά το μαθαίνουμε σιγά - σιγά.


Ανώνυμος είπε...

ολα τα θεματα εχουν τη λυση τους και πολυ περισσοτερο τα οικονομικα το χρεος ηταν γνωστο ,εμεις θα το καλυψομε το πασοκ ειναι εδω οχι αλλες ακροτητες

Ανώνυμος είπε...

9:06 μ.μ
Δίκιο έχεις το Ήξερε ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ άλλα έλεγε ότι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..

Μάλιστα φήμες λένε ότι τώρα ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ σκέφτεται να κάνει και ΒΙΖΙΤΕΣ στο ΑΜΕΡΙΚΑ, και ότι μαζί με ΧΟΝΤΡΟ(Μπένυ) θα να φέρουν τα λεφτά (που "μυστηριωδώς" εξαφανίστηκαν) πίσω.

όπως επίσης και τις Μίζες του ΑΚΗ..

(αλλά ξέρεις.. εγώ δεν πολυπιστεύω τις φήμες)


όπως επίσης "ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ", ότι οι ακρότητες και οι παρανομίες ΕΓΙΝΑΝ από ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΣΕΣ γιατί αυτοί ήταν ΣΟΣΙΑΛ(Η)ΣΤΕΣ.

ΔΙΟΤΙ πιστεύω ότι ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ

(έτσι πιστεύω!)


κατά τα άλλα πιστεύω ότι το (απο)κόμμα του ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.. αλλά όχι για πολύ ακόμη και ούτε θα καλύψει τίποτα.. (ξέρεις είναι λίγο Ακάλυπτο το ΠΑΣΟΚ) σαν τις επιταγές ένα πράγμα.. και τον Καφετζόπουλο...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ βέβαια τα εναπομείναντα "αξιότιμα" μέλη του αν θα καλύψουν καμιά οικονομική "σκουληκότρυπα" (του ΠΑΣΟΚ) αλλά φήμες επίσης λένε ότι έχουν καβούρια στις τσέπες (και είναι και φεσωμένοι) από την Ιπποκράτους.

Οσο για αυτούς που δεν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και πληρώνουν τα σπασμένα του.... "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ" και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ (ξέρεις)

οι 4000 Αυτοκτονίες (μέχρι στιγμής) δεν έπεσαν σε αδιέξοδα.....γιατί απλά "βρήκαν την διέξοδο"

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ. (προς θεού!)

Μόνο η ΚΑΚΙΑ ΧΟΥΝΤΑ του Παπαδόπουλου ήταν η ΚΑΚΙΑ όταν χάθηκε και η "γνωστή σε όλους" ΗΛΕΝΙΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ !!

αυτά.