Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗΣ

Ποιος μπορεί να απαγορεύσει ένα Ξενοδοχείο, ένα εστιατόριο, έναν σύλλογο, να βάλει ένα διπλωματούχο ναυαγοσώστη αλλά και να του αγοράσει τα απαραίτητα ακόμα και Jet ski αν χρειαστεί, για να παρέχει την ασφάλεια στην περιοχή του; Κανείς!!!
Καιρός είναι να το καταλάβουν και αυτοί που κάνουν πως δεν θέλουν να το καταλάβουν ....
3 μήνες καλοκαίρι έχουμε ..... αν τα μαγαζιά, τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και οι καφετέριες της παραλίας ενδιαφερθούν, θα έχουμε όλοι μας ακόμα και οι επισκέπτες μας την άνεση και την ασφάλεια που τους παρέχει ο ναυαγοσώστης. Και μιας και μιλάμε για ναυαγοσώστες, ξέρετε πόσους έσωσε ο ναυαγοσώστης που παρέλαβε χθες από τον μητροπολίτη μας το "βαλιτσάκι του διασώστη" για να κάνει την δουλειά του ...35 άτομα, μάλιστα 35 άτομα δίχως ένα ευχαριστώ, οπότε να τον κατηγορούμε ότι δεν κάνει ή δεν ξέρει την δουλειά του είναι μέγα λάθος.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: