Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ..


ΠΡΑΞΗ  ΔΗΜΑΡΧΟΥ Αρ. 2/2012  2-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012
Ο Δήμαρχος Κισάμου
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 59 παρ. 5 του N.3852/2010 («Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης») περί ανάκλησης Αντιδημάρχων.
2. Την υπ΄ αρ. 1/3-1-2011 απόφαση Δημάρχου Κισάμου με την οποία ορίστηκε Αντιδήμαρχος Κισάμου ο κος Σχετάκης Αντώνιος του Ελευθερίου.
3. Το γεγονός ότι μετά την παρέλευση του πρώτου έτους εφαρμογής του Ν.3852/2010 και τη αντιμετώπισή του στην πράξη, καθίσταται αναγκαία η μεταβίβαση επιπλέον αρμοδιοτήτων σε αντιδημάρχους, απόφαση που απαιτεί την επιλογή των αντίστοιχων κατάλληλων προσώπων. Συγκεκριμένο παράδειγμα είναι το μείζον ζήτημα της καθαριότητας στην περιφέρεια του ήμου μας που δεν έχει ανατεθεί σε αντιδήμαρχο, αλλά έχει παραμείνει στις αρμοδιότητες του Δημάρχου, που εκ των πραγμάτων, όπως αποδεικνύεται από την εφαρμογή του Ν. 3852/10, δεν προλαβαίνει να ανταποκριθεί μόνος του σε ένα από τα πρώτα θέματα της καθημερινότητας του δημότη. Καθίσταται πλέον αναγκαία η μεταβίβαση της αρμοδιότητας σε αιρετό από την θέση του Αντιδημάρχου που έχει αποδείξει εντός του 2011 ότι μπορεί να την επιτελέσει. Αντίστοιχο παράδειγμα είναι και η εκτέλεση και λειτουργία του μεγάλου έργου των συμπληρωματικών δικτύων αποχέτευσης Κόλπου Κισάμου που επίσης πρέπει να παρακολουθείται από κατάλληλο και εξειδικευμένο πρόσωπο στην θέση του Αντιδημάρχου.
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
Ανακαλούμε την υπ΄αριθ. 1/3-1-2011 απόφαση Δημάρχου Κισάμου με την οποία ορίστηκε Αντιδήμαρχος Κισάμου, ο κος Σχετάκης Αντώνιος του Ελευθερίου, για τους αναφερόμενους στο σκεπτικό της παρούσας λόγους.
Η παρούσα απόφαση ισχύει από την υπογραφή της και θα δημοσιευτεί μία φορά σε τοπική εφημερίδα του νομού.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: