Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΛΑΣ ΧΑΝΙΑ


Θέλετε να κάνετε πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Χανίων; Εάν περιοριστείτε στην κλασσική ανθοδέσμη της νύφης, τότε θα σας κοστίσει μόλις 14,67 ευρώ (συν το κόστος της ανθοδέσμης). Εάν όμως επιλέξετε να δημιουργήσετε μιαν ατμόσφαιρα που να ταιριάζει περισσότερο στον «βίον ανθόσπαρτον» και ζητήσετε ανθοστολισμό της αίθουσας, τότε θα πρέπει να προσθέσετε άλλα 100 ευρώ.
Σε κάθε περίπτωση όμως οι παροχές αυτές δεν πρέπει να σχετίζονται με τη διακόσμηση του χώρου προς εξασφάλιση της επισημότητας του ή να είναι σχετικές με τις ώρες τέλεσης του γάμου (π.χ. απογευματινές ώρες έναντι πρωινών)».
Όμως φαίνεται πως αρκετοί μελλόνυμφοι δεν ικανοποιούνται από τις «δωρεάν» υπηρεσίες που προσφέρονται από τον δήμο και ζητούν το κάτι τις επιπλέον. 
Έτσι ο κ.Πρωτοπαπαδάκης, αρμόδιος αντιδημάρχος, εισηγήθηκε να προσφέρονται κατ’επιθυμία των μελλονύμφων ειδικές παροχές με ανταποδοτικό τέλος, ως εξής:
1. Για παροχή ειδικού ανθοστολισμού προς τους καλεσμένους το τέλος θα ανέρχεται σε 100.00 € και
2. Όταν θα προσφέρονται επιπλέον των ανωτέρω και ειδική μουσική υπόκρουση, το τέλος θα ανέρχεται σε 200.00 €
Las Vegas τα Χανιά μας.....όλα στην υπηρεσία του χρήματος και της πρόσκαιρης εξυπηρέτησης....

Δεν υπάρχουν σχόλια: