Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ


Η κρίση δανεισμού της Ελλάδας απομάκρυνε τον πρωθυπουργό, σχεδόν δύο χρόνια από την ανάδειξη του στην εξουσία, που ανήλθε σε αυτήν ως παραδοσιακός σοσιαλιστής υποσχόμενος τεράστιες δαπάνες για συντάξεις, υγεία και εκπαίδευση», υποστηρίζουν οι Financial Times.  «Ο Γιώργος Παπανδρέου θα παραμείνει στη μνήμη των Ελλήνων, για κάτι περισσότερο από ίχνος πικρίας, ως ο άνθρωπος που με μειδίαμα διακήρυξε ότι “λεφτά υπάρχουν”, ακόμη και όταν τα χρηματοοικονομικά σύννεφα είχαν συγκεντρωθεί», σημειώνει η βρετανική εφημερίδα.
«Ο Γιώργος Παπανδρέου έγινε ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός, τα τελευταία 50 χρόνια, που εξαναγκάστηκε να εγκαταλείψει το πόστο του από το δικό του υπουργικό συμβούλιο, έχοντας πριν, εγκαταλείψει το σχέδιο για διεξαγωγή δημοψηφίσματος», αναφέρουν οι FT. «Ο 59χρονος κ. Παπανδρέου αναμένεται να παραμείνει στην ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος, ΠΑΣΟΚ, προς το παρών. Ωστόσο, είναι απίθανο να ηγηθεί του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές», δήλωσε χθες, υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: