Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Συμφώνησαν..μόνο ποιος θα κάτσει στην καρέκλα του πρωθυπουργού είναι το πρόβλημα...θα προέρχεται απο το ΠΑΣΟΚ  (Παπαδήμος) ή θα είναι κάποιος της μεριάς Σαμαρά. Πάντως κωλοτούμπα δεν έχει άλλη, ο ξεκούραστος πάει και αυτός στα ψηλά έδρανα.....αυτό και μόνο πρέπει να μας χαροποιεί. Τώρα βέβαια αν αληθεύει ότι οι του ΠΑΣΟΚ είπαν ότι χρειάζεται ένα 6μηνο για να πάμε σε εκλογές και ν΄αποφασίσει ο λαός για τους καλυτερότερους..έ αυτό κρύβει παγίδες....πολλές παγίδες (λες να χρειάζονται 6 μήνες για να φορτώσουν και τα υπόλοιπα στα φορτηγά;). Επιτυχία βέβαια που δεν θα είναι στην κυβέρνηση και ο άλλος κωλοτούμπας ο κολλημένος με το υπουργιλίκη....Καρατζαφέρ. Πάντως ο Σαμαράς δεν προτίθεται να χρησιμοποιήσει πολιτικούς στην νέα κυβέρνηση.... κάτι υποψιάζεται ...
Και όπως γράφει και το Δεξί Εξτρέμ.....Επειδή εκεί στη Ν.Δ. έχουν πολύ κοντή μνήμη, να τους υπενθυμίσω κάτι το 1989  ΈΝΑ (1) ΜΟΝΟ ΜΗΝΑ μετά το σχηματισμό της ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, όποιο ΠΑΣΟΚΟ ρωτούσες (επίσημο η απλό οπαδό), για τα χάλια της Ελληνικής οικονομίας σου απαντούσε ΑΜΕΣΩΣ:
"ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ? ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΜΙΑ ΥΓΕΙΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.. 
Εδώ η ανακοίνωση της προεδρίας της Δημοκρατίας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

19 Φεβρουαρίου Κυριακή των Αποκριών θα γίνουν οι εκλογές.
Για τον βασιλιά καρνάβαλο!