Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ


Με αναφορά της προς τα Υπουργεία Οικονομικών καθώς και Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων & Αλιείας, η Βουλευτής Χανίων Ευαγγελία Κουρουπάκη, ζητά επιδότηση για τις άγονες γραμμές που εξυπηρετούν τη Γαύδο.  
Η Χανιώτισσα Βουλευτής κατέθεσε ως αναφορά, επιστολή του  Δημάρχου Γαύδου όπου καταδεικνύεται πως η οικονομία του νησιού εξαρτάται άμεσα από την ακτοπλοϊκή σύνδεση αυτού. 
Επισημαίνεται ότι οι κάτοικοι εξυπηρετούνται από δημόσιες υπηρεσίες της Παλαιόχωρας ενώ η  Χώρα Σφακίων εξυπηρετεί τη Γαύδο σε θέματα τροφοδοσίας και τουριστικής διασύνδεσης. Κατά συνέπεια, κρίνεται απολύτως απαραίτητη η επιδότηση και για τα 2 προαναφερθέντα δρομολόγια.
Τόσο καιρό δεν έχει σύνδεση το νησί επειδή έφταιγε η επιδότηση ....κυρία Ευαγγελία. Μήπως φταίει το σύστημα που υπηρετείται .....γιατί από υποσχέσεις και επερωτήσεις άλλο πράμα ο νομός μας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: