Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ


Στον Άγιο Νικόλαο χτυπά την ερχόμενη εβδομάδα, η 'καρδιά' των διεθνών πολιτικών εξελίξεων καθώς σε ένα από τα ομορφότερα ξενοδοχεία της περιοχής, το "Daios Cove" στο Καλό Χωριό, θα πραγματοποιηθεί, το διήμερο 28 & 29 Οκτωβρίου, το Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, παρουσία του Προέδρου της Σοσιαλιστικής και Πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου.
Επίσης, το "παρών" θα δώσουν αξιωματούχοι πολλών χωρών ενώ στο επίκεντρο θα βρεθούν θέματα όπως η ενταξιακή πορεία της Σερβίας στην ΕΕ, οι εκλογές σε Αίγυπτο και Τυνησία,  αλλά και η επόμενη μέρα στη Λιβύη μετά τη δολοφονία Καντάφι.
Ακόμη, θα τεθεί επί τάπητος και η πιθανή νίκη των Σοσιαλιστών στις επικείμενες Γαλλικές εκλογές με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη χώρα μας.
Για την Ελλάδα θα κουβεντιάσουν ή τα θέματα εδώ τα έχει λύσει ο πρόεδρος της διεθνούς; Μάλλον τα έχει λύσει .......

Δεν υπάρχουν σχόλια: