Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.....

Ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ, με την πολύτιμη συμβολή της κυβέρνησης. Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, προανήγγειλε την τροποποίηση του νόμου που απαγορεύει στους ξένους υπήκοους να έχουν στην ιδιοκτησία τους ποσοστό μεγαλύτερο του 10% σε μία ΠΑΕ ή ΚΑΕ. Πλέον τα κριτήρια δεν θα είναι εθνικά, αλλά θα τίθεται μόνο θέμα φερεγγυότητας.
Εδώ ολάκερη Ελλάδα πήγε χωρίς νόμο στους ξένους στον Παναθηναϊκό θα κωλώσουν...Πάντως έτσι και αλλιώς ο Γερουλάνος το είπε: ο νόμος ήταν παλιός και γράφτηκε για μια άλλη εποχή. Πρέπει να έχουν κάποια υπόσταση αυτοί οι επιχειρηματίες που προέρχονται από το εξωτερικό. Δεν πρέπει να είναι εθνικά τα κριτήρια, αλλά κριτήρια φερεγγυότητας. Άντε τώρα να δω αν θα υπάρχουν και προβλήματα με τον Βοτανικό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: