Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη του που ανταποκρίθηκαν, σε ποσοστό συμμετοχής 95%, στο κάλεσμα για γενική απεργία στις 19/10/11.
Παρά την επίμονη προσπάθεια των μελών του ΔΣ του Συλλόγου για καθολική συμμετοχή όλων των επαγγελματιών – επιχειρηματιών της περιοχής μας, αυτό δεν κατέστη δυνατό επιλέγοντας κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, τη μοναχική τους πορεία.
Το Δ.Σ διαβεβαιώνει τα μέλη του, ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται με πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας για το συμφέρον και το καλό όλων ειδικά σε αυτές τις κρίσιμες για την οικονομία και την κοινωνία μας ώρες, παραβλέποντας μεμονωμένα ατομικά και επιχειρηματικά μικροσυμφέροντα.
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ
Αννουσάκης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια: