Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ


Κι όμως, τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα πια για τη μεταφορά των μαθητών, όχι μόνο του νομού Ηρακλείου αλλά και της υπόλοιπης Κρήτης, στα σχολεία! 
Μπορεί πολλές φορές οι πρώην πρόεδροι των υπεραστικών ΚΤΕΛ ανατολικής και δυτικής Κρήτης να απειλούσαν με διακοπή των δρομολογίων λόγω η κατάσταση έφτασε στο...απροχώρητο!
Με ανακοίνωσή τους, οι πρόεδροι των δύο ΚΤΕΛ κκ Καψανάκης και Χαχλιούτης κάνουν γνωστό ότι από την ερχόμενη Δευτέρα, το μεταφορικό έργο των μαθητών σταματά! 
"Αιτία της δυσάρεστης αυτής εξέλιξης είναι η μη χρηματοδότηση μας από τις τράπεζες λόγω της μη υπογραφής των σχετικών συμβάσεων με αποτέλεσμα την αδυναμία εξυπηρέτησης των άμεσων υποχρεώσεών μας, κυρίως προς τις εταιρίες καυσίμων και τους εργαζόμενούς μας", αναφέρουν στην κοινή τους ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: