Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

28-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ- 2011

Με μαύρα ρούχα περνούν τα παιδιά του Γενικού λυκείου, αλλά και του ΕΠΑΛ (να με συγχωρέσουν για την βιασύνη μου!).....το χειροκρότημα σύννεφο...Μπράβο τους. Μπράβο και στο Δήμαρχο που πήρε την πρωτοβουλία να διαβάσει το μικρό τετράστιχο που είχαν γράψει οι μαθητές για να εξηγήσουν τα μαύρα ρούχα!!!
Όσο γι' αυτούς που αντέδρασαν και στην εκκλησία αλλά και λίγο πριν ξεκινήσουν τα παιδιά...κατάπιαν την γλώσσα τους με αυτά που είπε ο Μητροπολίτης....την κατάπιαν στην κυριολεξία!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mavra forese kai to EPAL oxi mono to geniko

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Τα βολεμένα μας «ναι», των τόσων πολλών ετών, καταφέραμε να μετατρέψουμε σε ξεβολεμένα «όχι», μέσω των παιδιών μας. Μπράβο μας……

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!! ΠΟΥ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕ! ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com